Kom naar het WDHS-Festival en ga aan de slag in het DOENLab

Nieuwsoverzicht

Zin in een dag vol inspiratie, nieuwe kennismakingen en interessante workshops om jouw bewonersinitiatief een boost te geven? Kom dan naar het We Doen het samen! Festival op zaterdag 30 maart in de Prodentfabriek in Amersfoort. Wij zijn partner van dit festival en hebben een leuk programma samengesteld. In het DOENLab voor bewonersinitiatieven bieden wij je verschillende workshops en inspiratiesessies aan, waarin je aan de slag kunt met een initiatief voor jouw buurt, stad of streek. Zo gan je aan het eind van de dag naar huis met concrete handvatten die je gelijk in de praktijk kunt brengen.

Programma DOENLab
Aan het volledige programma wordt nog hard gewerkt, maar wij kunnen alvast verklappen dat we in ieder geval de volgende workshops en sessies in petto hebben:

‘Crowdfunden voor jonge crowdfunders’ door Martijn Arnoldus van Voorjebuurt

‘Waarmaken doe je zo’ door Juul Martin van School voor Wereldverbeteraars

‘Durf te vragen’ door Linda Commandeur van School voor Wereldverbeteraars

‘Video Storytelling’ door Kim van Schie van Storyline Media

Binnenkort verschijnt het hele programma op de website van het festival en kun je je aanmelden voor bovenstaande en andere werksessies.

Advies over je initiatief?
Ook zijn collega’s van Stichting DOEN aanwezig, die je advies kunnen geven over het doen van een aanvraag voor financiële ondersteuning. Dus wil je hier meer over weten, zoek ons dan op! Handig is om vooraf even de criteria door te nemen, zodat je goed voorbereid het gesprek met ons aangaat.

Tickets
Een kaartje voor het festival kost 10 euro. Daarvoor krijg je naast toegang tot alle workshops en lezingen, ook consumptiemuntjes voor een hapje en een drankje. Wil je erbij zijn? Koop dan nu hier je kaartje. Gewoon DOEN!