Aanvraag DOEN

Let op: Door de overgang naar een nieuw systeem kan het zijn dat je gevraagd wordt een nieuw wachtwoord aan te maken. Mocht dat het geval zijn, dan heb je hierover een mail van ons ontvangen. Heb je hier vragen over of loop je tegen problemen aan, neem dan contact op via [email protected]

Ben jij iemand die vanuit ondernemerschap actief werkt aan innoverende oplossingen voor een betere wereld? Past jouw initiatief bij binnen een van onze thema's? Wellicht komt jouw initiatief dan in aanmerking voor financiering.

Lees eerst goed onze criteria door. En doe de Quickscan om te zien of je eventueel in aanmerking komt voor financiering.

Zo werkt het doen van een aanvraag:

  1. Maak een account aan (als je deze nog niet had) voor de Mijn DOEN-omgeving en log in. Let op: gebruik geen &-teken in je wachtwoord.
  2. Vul het online aanvraagformulier in. Dit kan gewoon in het Nederlands.
  3. Je kunt je aanvraag bijwerken en extra informatie uploaden door in te loggen in Mijn DOEN.
  4. Zien we potentie in jouw initiatief? Dan nemen we contact met jou op voor aanvullende informatie.
  5. Krijgt jouw initiatief financiering van DOEN? Dan kun je onze logo's opvragen waarmee je de ondersteuning van DOEN kunt communiceren.

Lukt het niet om online een aanvraag te doen? Neem dan contact op via [email protected]

Andere financiers

Kom je niet in aanmerking voor een bijdrage van Stichting DOEN? Andere fondsen en organisaties voor het aanvragen van financiële ondersteuning kan je in dit overzicht vinden. Ook kun je informatie vinden via de Finance Tool voor sociale ondernemers van brancheorganisatie Social Enterprise NL.