Aanvraag DOEN

Let op: Aanvragen voor initiatieven binnen ons programma Sociaal Ondernemen en Inclusie en voor creatieve initiatieven in Nederland, kun je doen via het VriendenLoterij Fonds. Voor creatieve initiatieven was dit voorheen het BankGiro Loterij Fonds.

Aanvraag doen?

Ben jij iemand die vanuit ondernemerschap actief werkt aan innoverende oplossingen voor een betere wereld? Past jouw initiatief bij binnen een van onze programma's? Wellicht komt jouw initiatief dan in aanmerking voor financiering.

Lees eerst goed onze algemene criteria en criteria per programma door. Of doe eerst de Quickscan en kijk of je eventueel in aanmerking komt voor financiering.

Zo werkt het doen van een aanvraag:

  1. Maak een account aan (als je deze nog niet had) voor de 'Mijn DOEN' omgeving en log in. Let op: gebruik geen & teken in je wachtwoord.
  2. Vul het online aanvraagformulier in. Dit kan gewoon in het Nederlands.
  3. Je kunt je aanvraag bijwerken en extra informatie uploaden door in te loggen in 'Mijn DOEN'.
  4. Zien we potentie in jouw initiatief? Dan nemen we contact met jou op voor aanvullende informatie.
  5. Krijgt jouw initiatief financiering van DOEN? Dan kun je onze logo's opvragen waarmee je de ondersteuning van DOEN kunt communiceren.

Lukt het niet om online een aanvraag te doen? Neem dan contact op via [email protected]
Direct naar Aanvraag DOEN

Andere financiers

Andere fondsen en organisaties voor het aanvragen van financiële ondersteuning kan je in dit overzicht vinden.

Finance Tool voor sociale ondernemers

De juiste financieringsmix vinden: Dat is essentieel om je te ontwikkelen tot een gezonde en succesvolle sociale onderneming. Maar het kan heel lastig zijn. Gelukkig heeft het veld van impactinvesteerders zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Daardoor zijn er nu meer mogelijkheden om de juiste combinatie te vinden tussen impactinvesteerders en sociale ondernemingen. Social Enterprise NL heeft een overzicht gemaakt van deze wereld van financiers. In deze Finance Tool vind je alle financiers die betrokken zijn bij maatschappelijke impact, van venture capital, tot fondsen en crowdfundplatforms.