Duurzaam geld zoekt ondernemer

Nieuwsoverzicht

Je bent op zoek naar financiering voor je businessplan. Je wilt radicaal verduurzamen, je duurzame business opschalen, of je hebt een innovatief idee. Klop je dan aan bij je bank, ga je voor crowdfunding of is jouw plan interessant genoeg voor een durfinvesteerder? Om je te helpen inzicht te geven in welk type financiering het meest geschikt is voor de groeifase van jouw bedrijf organiseren Stichting DOEN en Triodos Bank tijdens het MVO Nieuwjaarsevent 2019 de sessie ‘Duurzaam geld zoekt ondernemer’.

In een datingshow pitchen verschillende financiers hun mogelijkheden en interesses aan het publiek. Zo weet je na afloop met welke financier je graag op date wilt, voor de grootste kans op een waardevolle match. Date daarna met financiers van Triodos Bank, Stichting DOEN, Oneplanetcrowd, Pymwymic, Innovation Quarter, RVO en/of Anthos.

Daarnaast delen twee pioniers, Bert van Son (Mud Jeans) en Jitske Lundgren (Studio JUX), hun lessen en helpen je deze toe te passen op je eigen businesscase.

Wil jij deze kans niet missen? Meld je dan nog snel aan voor het MVO Nieuwjaarsevent 2019 op donderdag 24 januari in de Fokker Terminal in Den Haag.