DOEN Participaties op EVPA bijeenkomst in Warsaw

Nieuwsoverzicht

Eind november 2018 hield de European Venture Philantrophy Assocation in het Poolse Warsaw haar jaarlijkse conferentie. De 14e bijeenkomst was getiteld 'New Frontier for Impact' en is één van de grootste conferenties op het gebied van impact investing. Dat is dan ook de reden dat DOEN Participaties partner was van de conferentie en een panel verzorgde.

Op de conferentie kwamen ruim 500 deelnemers uit heel Europa samen om de (sociale) uitdagingen waar Europa voor staat te bespreken. Uitdagingen zoals immigratie, jeugdwerkloosheid en klimaatverandering. De deelnemers, uiteenlopend van investeerders tot ondernemers tot beleidsmakers, proberen samen tot innovatieve oplossingen te komen door kennisdeling en bovenal samenwerking.

Financieel directeur Jasper Snoek deelde een aantal lessen vanuit bijna 25 jaar ervaring met impact investeren en lichtte toe hoe je succesvol een portfolio opbouwt. Black Bear, Seepje en ProCredit Holding werden getoond als illustratieve voorbeelden uit het portfolio.

Hier vindt je meer informatie over de conferentie en EVPA of kijk hier de film over DOEN Participaties die werd vertoond tijdens de conferentie.