10 oktober 2017
nieuws

Na het grote nieuws van Fairphone, is er wederom een voorloper met nieuws dat impact maakt. Essent heeft Nederland Isoleert overgenomen. Hiermee maakt Nederland Isoleert energie besparen toegankelijk voor een grote groep Nederlanders. Waar zonnepanelen en windenergie langzaam zijn ingeburgerd, is dit een stap van buiten naar binnen. Van groene energie afnemen, naar ook weinig energie verbruiken.

Als marktleider nam Nederland Isoleert in vijf jaar al 40.000 huizen onder handen. Begonnen met een droom om Nederland niet in 50, maar in 10 jaar te isoleren. DOEN stond in 2012 met een lening aan de start van dit veelbelovende initiatief en is in 2015 ingestapt als investeerder vanuit DOEN Participaties.

Jasper Snoek, financieel directeur van DOEN: "Heel mooi dat wij aan de wieg hebben kunnen staan van Nederland Isoleert, en fantastisch dat het bedrijf nu als onderdeel van Essent echt flink vaart kan maken met het isoleren van woningen.”

DOEN heeft als missie om de wereld elke dag groener, socialer en creatiever te maken. Met de groei van voorlopers als Nederland Isoleert is dit mogelijk. Kwestie dan DOEN!