Stichting DOEN, financier van honderden groene, sociale en creatieve voorlopers,zoekt per 1 november 2019 een betrokken en bevlogen:

Office Manager
(32-40 uur)

DOEN gelooft dat een groene, sociale en creatieve wereld haalbaar is en financiert groene, sociale en creatieve voorlopers, verbindt hen met elkaar en brengt hen onder de aandacht van een groot publiek. Dankzij de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij, VriendenLoterij en BankGiro Loterij kan Stichting DOEN jaarlijks meer dan 250 voorlopers ondersteunen met een subsidie, lening of een participatie.

Hoe draag jij aan een groene, sociale en creatieve wereld?
Alle 36 gepassioneerde DOEN-ers werken hard om onze doelstellingen te behalen. Als Office Manager maak je het werken in het DOEN kantoor makkelijk en plezierig. Met een hands-on aanpak regel jij de belangrijke zaken op kantoor, zoals de optimale inrichting van de werkplekken, het bestellen van kantoorbenodigdheden, bloemen en cadeaus en het regelen van internationale reizen. Je bent de contactpersoon voor alle facilitaire en HR zaken en je verwerkt de (digitale) post. Jij zorgt ervoor dat de relatielijst up to date is en je organiseert met veel plezier verschillende activiteiten zoals teamdagen of de jaarlijkse DOEN-projectdagen. Daarnaast werk je nauw samen met de directie-assistent en verricht je ondersteunende en secretariële werkzaamheden voor het communicatieteam. Dankzij jou kunnen alle DOEN-collega’s onder uitstekende omstandigheden werken.

Wij willen jou voor deze plek, want….
Je bent betrokken bij de doelstellingen van Stichting DOEN. Jij denkt en werkt op MBO -3, -4 of HBO niveau en je beschikt over enkele jaren werkervaring. Je bent uitstekend in plannen, organiseren en structuur aanbrengen en je werkt accuraat en zorgvuldig. Je bent servicegericht: hosting zit in je DNA. Je vervult de rol van vliegende keep met veel plezier en je raakt niet snel gestrestst. Je ben pro-actief en leergiering. En naast goede kennis en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, heb je kennis van IT systemen (Office 365-pakket, basiskennis van CRM en CMS systemen). Samenvattend: je bent een duizendpoot die het DOEN team met veel plezier ontzorgt!

En hier kom je terecht
Stichting DOEN is het fonds van de Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij en financiert jaarlijks meer dan 250 groene, sociale en creatieve voorlopers die hun baanbrekende ideeën tot leven weten te brengen. Zo stond DOEN aan de wieg van de OV-fiets, fotomuseum FOAM, Kromkommer en het Jeugdsportfonds. Dankzij de loterijdeelnemers kon DOEN het afgelopen jaar onder meer Herenboeren, de Regufee Company, de voorstelling ‘GAS’ van Theatergroep Jan Vos en Fairphone financieren. Bij DOEN werk je samen met bevlogen, ondernemende en betrokken collega’s en leer je een enorme hoeveelheid voorlopers kennen.

Daarnaast krijg je een OV kaart van ons en elke dag gratis ontbijt, je kunt wekelijks meedoen met kickboksen, bootcamp of yogalessen en je gaat werken in het meest duurzaam vernieuwde pand van Nederland op loopafstand van station Amsterdam Zuid.

Bij Stichting DOEN werken ca. 36 medewerkers met verschillende achtergronden. Diversiteit is een ideale voedingsbodem voor creativiteit, innovatie en samenwerking. Als je een bijdrage kan leveren aan onze organisatie, ben je welkom: ongeacht je roots, religie, leeftijd of gender- en seksuele identiteit.

Interesse? Reageer dan voor 7 oktober 2019 via vacature@doen.nl met jouw motivatie en CV.

Voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Femke van Casteren (directie assistent) via 020-5737311. Voor procedurele vragen kan je contact opnemen met Emilie Lamers (HR adviseur) via 020-6732446. Een online persoonlijkheidstest, een integriteitscheck en VOG maken onderdeel uit van de procedure. 

 De vacature staat niet open voor bemiddeling door bureaus, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.