23 oktober 2018
nieuws

Negen dagen van radicale verbeelding staan weer voor de deur met de start van de Dutch Design Week. Van 20 tot en met 28 oktober is Eindhoven weer de Design hoofdstad van Europa. Verspreid over 110 locaties door de hele stad maak je kennis met 2600 ontwerpers uit binnen- en buitenland. Uiteraard zijn Stichting DOEN, het BankGiro Loterij Fonds en veel van onze partners ook aanwezig.

Wanneer je besluit jezelf onder te dompelen in de hoofdstad van de radicale verbeelding, loop je het risico te verdrinken in het programma. Ga je er meerdere dagen naar toe, dan kun je proberen alle locaties te bezoeken, maar wil je een dagje uit, dan moet je keuzes maken. Daarom geven we graag een aantal tips.

BankGiro Loterij Fonds ‘Radicale Verbeelding’ talks
Tijdens de Dutch Design Week organiseert het BankGiro Loterij Fonds de hele week de DDW Talks: Hét podium van de radicale verbeelding. Dagelijks van zondag 21 tot en met zaterdag 27 oktober, van 13.00-14.00 uur, op het DDW Live podium in het Klokgebouw. Tijdens deze talks neemt een aantal Radicale Verbeelders je mee in hun streven naar een andere, betere wereld. Bekijk hier het hele programma.

Bezoek partners Stichting DOEN & BankGiro Loterij Fonds
Zoals ieder jaar vind je op verschillende locaties in de stad partners van Stichting DOEN en het BankGiro Loterij Fonds. Voorlopers die wij ondersteunen vanwege hun bijzondere kijk op de toekomst. We hebben ze op een rij gezet:

Partners Stichting DOEN

Partners BankGiro Loterij Fonds

Maak een route of laat je verrassen
Niets is leuker dan voorpret. Wil je niks aan het toeval over laten dan kun je op de website van de Dutch Design Week een eigen route samenstellen. Zo weet je zeker dat je de tijd zo goed mogelijk benut. Doe je dit liever niet, dan raden we aan te beginnen bij het Klokgebouw en je verder gewoon te laten verrassen door het design van de toekomst dat op je pad komt. Veel plezier!