22 maart 2017
nieuws

Stichting DOEN steunt al meer dan 10 jaar initiatieven op het gebied van duurzame energie. We hebben gezien dat ons land voldoende innovatie- en wilskracht bezit om het verschil te maken,  maar we weten ook dat er meer nodig is. Willen we echt iets veranderen, dan zullen we ons van boven tot onder, van overheid tot burger, volledig moeten inzetten.

Daarom kun je nu deze petitie tekenen en je uitspreken voor een duurzame toekomst! Misschien heb je al gestemd op een partij die dit wil, misschien heb je al een zonnepaneel op je dak en misschien staat de verwarming al een graadje lager. Dit is mooi, maar niet genoeg. Want terwijl de klimaatverandering met reuzenstappen doorzet, lopen wij weifelend naar elkaar te kijken.

Het nieuwe kabinet is nog in de maak en of er nu een links, rechts of een midden kabinet ontstaat, laten wij ervoor zorgen dat in elk geval één punt bovenaan de agenda staat: Nederland in 2030 100% fossielvrij!

Nederland heeft de laatste jaren te weinig gedaan om deze energietransitie mogelijk te maken en het is tijd dat we weer voorop gaan lopen.  We delen kennis en ervaring, bewegen wat stil is komen te staan en jagen aan wat nog sneller kan! We DOEN meer!

Teken de petitie en spreek je uit! Ga naar www.energiecommissie.nl, lees nogmaals hoe belangrijk het is dat we de krachten bundelen en zet je naam onder dit verbond.