16 november 2017
nieuws

    De directieleden Richard Klatten en Denis Slieker verlaten na vijf jaar energiebedrijf Qurrent. Nu de onderneming de opstartfase voorbij is, maakt de directie ruimte voor een nieuwe leiding die kan voortbouwen op het fundament dat de directie de afgelopen jaren heeft aangebracht.

    Klatten en Slieker kwamen in juni 2013 aan boord bij Qurrent. Het bedrijf werd in 2017 voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier van Nederland. Onder leiding van de tweekoppige directie maakte Qurrent een groeispurt door. De organisatie waar op dit moment 90 mensen werken, heeft nu 140.000 klanten.

    Wim Meijer, voorzitter van de Raad van Commissarissen zegt in een toelichting: “Na overleg met onze aandeelhouder Stichting DOEN en de directie zelf, hebben wij ingestemd met hun vertrek. We zijn Richard en Denis zeer erkentelijk voor waar zij het bedrijf gebracht hebben. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle toetreder op de energiemarkt en heeft het een belangrijke aanzet gegeven tot de energietransitie.” Per 1 december verlaten Klatten en Slieker Qurrent. Zolang als nodig blijft het tweetal aan voor overdracht van zaken. Het nieuwe team bestaat uit Isabelle Spindler-Jacobs, Serge van Lier, en Chris Woerts.

    Lees meer over de nieuwe directie op de website van Qurrent: Nieuwe directie bij groenste energiebedrijf Qurrent