16 februari 2018
nieuws

Wat een geweldige avond was het. Het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij. Dankzij de deelnemers van de loterij ontvingen tal van goede doelen een prachtig bedrag om de wereld ook het komende jaar een betere plek voor iedereen te maken. Ook wij mogen weer rekenen op de steun van de Nationale Postcode Loterij met een bedrag van maar liefst 22,5 miljoen euro voor Stichting DOEN!

Met deze fantastische bijdrage blijven we ons inzetten om voorlopers in een vroeg stadium te helpen groeien. En als ze eenmaal groeien dan is er veel mogelijk, zo zagen we ook gisteravond. Veel van de organisaties die zijn uitgegroeid tot benificiënt van de loterij, internationale bekendheid genieten en grote impact hebben, begonnen ooit als een gewaagd en vernieuwend initiatief bij Stichting DOEN, de kraamkamer van de Goede Doelen Loterijen.

Trots zijn we dat we dankzij de Postcode Loterij en haar deelnemers een van de 112 goede doelen zijn die wederom een mooie bijdrage hebben ontvangen. Wij gaan door met wat we het beste DOEN: de wereld elke dag een beetje groener, socialer en creatiever maken!

Benieuwd naar gisteravond? Lees en zie alles over het Goed Geld Gala, de speech van Leonardo DiCaprio en alle goede doelen op de website van de Postcode Loterij.