1 december 2017
nieuws

In het nieuwe RTL4-programma 'De Beste van Nederland' gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen en branches zullen de revue passeren, waaronder bakkerijen. Leuk nieuws, want onze partner de Bakkerswerkplaats is genomineerd!

De Bakkerswerkplaats is een bakkerij in de wijk Katendrecht in Rotterdam. In deze sociale onderneming werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld mensen met een verstandelijke beperking of mensen die langdurig werkloos zijn geweest. Maar ook buurtgenoten zijn welkom bij de bakkerswerkplaats. De bakkers leren het ambacht van A tot Z, en bakken zowel ambachtelijk brood als koekjes. Deze producten worden met name gebakken voor zakelijke klanten. DOEN steunt de bakkerswerkplaats omdat de werkplaats de bakkers in opleiding een mogelijkheid geeft om weer mee te doen in de maatschappij en hen een doorgroei mogelijkheid naar een betaalde baan biedt. Daarnaast draagt de werkplaats bij aan werkgelegenheid in de wijk Katendrecht.

Vind jij ook dat de Bakkerswerkplaats de beste bakkerij van Nederland is? Breng dan nu je stem uit op: www.debestevannederland.tv/poll/bakkerijen