22 november 2018
nieuws

Deze week valt bij de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij de Voordeelagenda voor 2019 op de mat. Een mooie agenda boordevol voordeeltjes waarmee deelnemers kunnen genieten van duurzame producten, uitjes en diensten. In deze editie vind je ook aanbiedingen van onze partners Fairphone, Jack Bean en Chocolatemakers. Zo biedt deze agenda ons de kans om deelnemers kennis te laten maken met initiatieven die ondersteund worden door DOEN.

Fairphone
Fairphone wil de werkomstandigheden verbeteren waarin mobiele telefoons worden gemaakt. Ook innoveert Fairphone met het gebruik van duurzame mineralen, is de telefoon makkelijk uit elkaar te halen voor reparatie en wordt hij maximaal geüpdatet naar nieuwere software.

Met de kortingscode krijg je korting op een telefoon van Fairphone.

Jack Bean
Lekker, snel, gezond en betaalbaar genieten van 100% plantaardige burgers, wraps, bowls en salades? In het vernieuwende fast cuisine-conceptrestaurant Jack Bean in Rotterdam kan het! Jack Bean biedt superlekker, snel, goedkoop en gezond eten aan, dat ‘toevallig’ ook nog eens zonder vlees is. Het is hun ambitie om de meest duurzame restaurantketen van Europa te worden door, naast het plantaardige menu, hun restafval tot nul te reduceren.

Met de voordeelbon krijg je bij je bestelling een flesje huisgemaakte frisdrank cadeau.

Chocolatemakers
Rodney en Enver maken échte chocolade in hun fabriek in Amsterdam! Met hun bedrijf Chocolatemakers zoeken en kopen ze bonen van hoge kwaliteit. Ze werken rechtstreeks met de boeren en elke reep heeft een bijzonder verhaal. DOEN zette als eerste investeerder een belangrijke stap om dit nieuwe bedrijfsconcept mogelijk te maken.

Met de kortingscode ontvang je bij aankoop van twee of meer repen via de website van Chocolatemakers één reep gratis.

Rest ons nog om te zeggen; doe er je voordeel mee!