Over Stichting DOEN

Stichting DOEN gelooft dat een groene, sociale en creatieve samenleving mogelijk is. We zien dat veel mensen vanuit ondernemerschap actief werken aan innoverende oplossingen voor een betere wereld. Zij lopen voorop, durven risico te nemen en veroorzaken verandering. Ze doorbreken oude structuren en zorgen ervoor dat er nieuwe perspectieven ontstaan op bestaande problemen. Deze voorlopers vormen ook een inspiratiebron voor anderen.

Met de bijdrage van de Goede Doelen Loterijen, ondersteunt DOEN jaarlijks meer dan 200 initiatieven door middel van subsidies, participaties en leningen. We ondersteunen zowel grote als kleine initiatieven en werken vanuit de filosofie: subsidiƫren waar nodig, participeren, verstrekken van leningen en garanties waar mogelijk.
Naast het ondersteunen van deze voorlopers brengt DOEN hen met elkaar in contact en brengt hun initiatieven onder de aandacht van een groot publiek.

Vactures

Financieel administratief medewerker DOEN Participaties

Wij zijn op zoek naar een financieel administratief medewerker die ons gaat ondersteunen bij het behandelen, monitoren en beheren van de participaties. We investeren in veel groene en sociale ondernemingen met alles wat daar bij komt kijken, een dankbare rol is voor jou weggelegd!
Lees verder