30 april 2019
nieuws

Om de transitie naar een duurzame voedselketen te versnellen is Stichting DOEN partner van de Impact the Food Chain Accelerator, een initiatief van Impact Hub Amsterdam. Op vrijdag 26 april is dit 5-maanden durende programma van start gegaan om 12 start-ups te versterken. Aan het eind van het programma hebben de ondernemers een sterk plan waarmee ze hun initiatief groter en sterker kunnen maken. DOEN-partners Botanic Bites en Oma’s Soep zijn twee van de startups die meedoen aan het programma.

De Impact the Food Chain Accelerator is onderdeel van Food Ecosystem van Impact Hub Amsterdam, dat bestaat uit een aantal events en programma’s.  Ondernemers, financiers, overheidsinstellingen en andere organisaties die voedselketens verduurzamen zijn onderdeel van dit ecosysteem. Ook Stichting DOEN is partner, net als het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, De Nieuwe Boerenfamilie, Food Hub, De Brauw Blackstone Westbroek, Commonland en TransitieCoalitie Voedsel.

Foto overzichtspagina: Botanic Bites
Foto header: Oma's Soep