23 mei 2018
nieuws

Op zaterdag 9 juni vindt in Amersfoort het We doen het samen! Festival plaats. Dit is hét festival voor en door burgerinitiatieven uit heel Nederland, waar inspiratie, kennis en ervaringen worden uitgewisseld.

Het We doen het samen! Festival is een initiatief van adviseursnetwerk KNHM en het VSBfonds en verschillende partners. Ook Stichting DOEN ondersteunt het festival, omdat wij net als de andere partners van het festival geloven in actief burgerschap en dit graag stimuleren door de levensvatbaarheid van burgerinitiatieven in heel Nederland te vergroten. Want, door het zichtbaar maken van initiatieven van actieve burgers, kunnen we elkaar inspireren en aanmoedigen om samen te werken aan een nieuwe samenleving.  

Het We doen het samen! Festival betekent verder praktische tips, inzicht in financiële mogelijkheden voor je project of initiatief en uiteraard ook een hoop gezelligheid! Zo worden er workshops gegeven, is er een fondsen- en projectenmark en zijn er inspirerende sprekers. Een van deze sprekers is Herman Tjeenk Willink, voormalig PvdA-politicus en kabinetsinformateur, die geinterviewd zal worden door RTL verslaggeefster Hella Hueck.

Ben jij er ook bij? Kijk voor meer informatie en tickets op de website van We doen het samen! Festival.