20 februari 2018
nieuws

De VriendenLoterij kan dit jaar opnieuw meer geld geven aan goede doelen die mensen helpen om mee te (blijven) doen in onze maatschappij. Met dit mooie nieuws opende de VriendenLoterij gisteren het jaarlijkse Goed Geld Gala in Singer Laren. Dankzij de deelnemers kan er dit jaar 58,9 miljoen euro geschonken worden aan organisaties en projecten die mensen een steuntje in de rug geven.

Iedereen telt mee. Daarom werft de VriendenLoterij fondsen voor Nederlandse goede doelen die zich inzetten voor een gezonde en sociale samenleving. Ook DOEN ontving weer een mooi bedrag van ruim 3 miljoen euro. Hiermee kunnen wij dit jaar weer initiatieven ondersteunen die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen en onderdeel zijn van de maatschappij. Wij vinden namelijk dat iedereen de kans verdient zich te ontwikkelen en de mogelijkheid moet hebben om sociale contacten op te doen.

Emma at Work
De middag werd nog mooier toen bekend werd dat Emma at Work, eerst groot geworden bij DOEN, een eenmalige bijdrage ontving van maar liefst EUR 350.000! Met dit prachtige bedrag krijgen zij de mogelijkheid om meer jongeren te bereiken, te coachen en aan passend werk te helpen. Wij zijn heel trots dat wij ook hier aan de beginfase hebben gestaan van deze organisatie en dat zij sindsdien groter en sterker zijn geworden.

Meer weten over het Goed Geld Gala? Hier kun je de volledige registratie en een compilatie van de middag terug vinden.

Fotografie: Roy Beusker