Cadeaus voor het echte kerstgevoel

Nieuwsoverzicht

Nu we de kerstdagen kleiner vieren, kunnen we met de cadeautjes voor onder de boom nog groots uitpakken. Met iets leuks van een van de duurzame en sociale initiatieven die wij steunen geef je deze sobere Kerst toch een beetje glans. Een groots cadeau hoeft helemaal niet duur te zijn, het gaat juist met Kerst om de verhalen. Daarom hebben we cadeaus in verschillende prijsklassen op een rij gezet. Natuurlijk allemaal online te koop. Zo hoef je het huis niet uit of kun je het laten bezorgen bij iemand waar je deze Kerst niet op bezoek kunt.

Cadeaus onder de 10,-

1| Kaarsen van Studio JUX
Breng wat kerstsfeer in huis met kaarsen van Studio Jux. Deze kaarsen zijn 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en handgemaakt van gecertificeerde palmolie, gecombineerd met kokoswas. De kaarsen zijn ongeparfumeerd en ondersteunen een speciaal fairtradeproject in Java, Indonesië. studiojux.com

2| Sleutelhanger van i-did
Bij i-did kun je terecht voor verschillende cadeautjes onder de 10,-. Zo hebben ze onder andere mooie en handige sleutelhanger van gerecycled vilt in verschillende kleuren.
shop.i-did.nl

3| Speelgoedboot van Zsilt
Met speelgoed onder de boom zit je altijd..goed. Bij Zsilt vind je mooi en duurzaam speelgoed. Bijvoorbeeld een bootje gemaakt van 100% gerecycled plastic afval. Het bestaat uit twee losse delen en blijft uiteraard drijven op de meest woeste zeeën. Het zeiltje heeft in de top ook nog een gat om water en zand te gieten. Zsilt heeft nog veel meer leuks, zoals schepjes, een emmer en cadeaupakketten met meerdere speeltjes.
zsilt.nl

Het duurzame bootje van Zsilt

Cadeaus onder de 20,-

1| Notitieboek van Studio JUX
Bij Studio JUX verkopen ze verschillende notitieboeken van Notem en esme winter.
studiojux.com

2| Etui van Studio JUX
Gemaakt van biologisch katoen in de fabriek van Studio JUX in Nepal. Ze hebben verschillende uitvoeringen.
studiojux.com

3| Set van 4 washanden van Yumeko
De badstoffen washanden van Yumeko zijn gemaakt van rijk en zacht biologisch katoen. Ze zijn 15x22 cm groot en per 4 stuks verkrijgbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
yumeko.nl

Yumeko's washanden van biologisch katoen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen

4| Ptthee cadeaupakket
Een pakket met o.a. drie soorten kruidenthee en zaadjes van ‘The Pollinators’. Hiermee helpt Ptthee bijen en vogels terugkomen in Nederland.
ptthee.nl

5| ‘Ik laat weten dat ik aan je denk’-pakket van Koeckebackers
Stuur dit Koeckebackers-pakket aan iemand die je liefhebt. Wat zit er voor lekkers in? Vier kokers met koekjes, 4 mono verpakte koecken en een handgeschreven kaartje met jouw persoonlijke bericht.
koeckebackers.nl

Het ‘Ik laat weten dat ik aan je denk’-pakket van Koeckebackers

Cadeaus onder de 50,-

1| Pakket Naïf
Een ‘All over your body kit’, een ‘shower power set’ of een ‘Baby Kraamkado Starterset Mini’. Bij Naïf hebben ze voor elke gelegenheid pakketten met hun heerlijke verzorgingsproducten.
naïfcare.com

2| Tas van i-did
De Judith-tas van i-did heeft hengsels gemaakt van oude gordelbanden. De tas heeft een rits en aan de binnenkant een vakje voor je sleutels en telefoon. Hij is gemaakt van gerecycled vilt en beschikbaar in verschillende kleuren.
shop.i-did.nl

De Judith-tas van i-did is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

3| Laptophoes van Makers Unite
Deze levendige laptophoes heeft een lange reis afgelegd. Het was ooit een reddingsvest dat mensen hielp in veiligheid te komen. Nu, geüpcycled tot een kleurrijke laptophoes, helpt het creatieve nieuwkomers (vaak met een vluchtelingenachtergrond) te verbinden met de arbeidsmarkt en hun talenten te gebruiken om een ​​nieuw leven op te bouwen in Nederland. De hoes is er voor laptops van 13 en 15 inch.
makersunite.eu

4| Glazen van Rebottled
Een duurzaam, sociaal en praktisch cadeau: alle vier de Tumbler-glazen van Rebotteld in één pakket.
rebottled.com

De vier kleurrijke Tumbler-glazen van Rebotteld

5| Shopper van Fraenck
Karel is een shopper uit onze basic collectie, handgemaakt van recycled zeildoek. Lekker groot, ideaal voor boodschappen of een dagje strand of park! Hij is beschikbaar in verschillende kleuren.
fraenck.com