Anneke Sipkens vertrekt als algemeen directeur Stichting DOEN

Nieuwsoverzicht

Anneke Sipkens, algemeen directeur Stichting DOEN, heeft aangekondigd dat zij in juni na vier jaar DOEN zal verlaten. Haar passie voor en ervaring in de fondsenwereld gecombineerd met haar jarenlange ervaring in innovatie, marketing en communicatie zet Anneke graag in voor een andere maatschappelijk betrokken organisatie.

DOEN is klaar voor de toekomst met een deskundig team én vele mogelijkheden om innovatieve voorlopers groter, sterker en zichtbaarder te maken, zowel vanuit de subsidie en leningen kant als vanuit DOEN Participaties. “Als verdeelfonds van de Goede Doelen Loterijen willen we maximaal impact maken door voorlopers en hun initiatieven voor een groene, sociale en creatieve wereld verder te helpen. Ik ben er trots op dat, samen met alle DOEN-ers, er een stevig fundament ligt waar DOEN op kan voortbouwen. Daarmee is voor mij een natuurlijk moment gekomen om een volgende stap te zetten” aldus Anneke Sipkens.
Gert-Jan van der Vossen, voorzitter Raad van Toezicht DOEN: “Met het vertrek van Anneke Sipkens raken wij een deskundige en betrokken directeur kwijt. Zij heeft er onder andere voor gezorgd dat de strategie en het profiel van DOEN is aangescherpt, beter zichtbaar is geworden en zo nog beter in staat is om impact te vergroten voor een betere wereld. Wij zijn haar daar zeer dankbaar voor en wensen haar alle succes voor de toekomst.”
De Raad van Toezicht zal op korte termijn stappen nemen om een opvolger te vinden.