7 tips om je vader verantwoord te verwennen

Nieuwsoverzicht

Zondag 20 juni is het Vaderdag! Wil jij je vader in het zonnetje zetten? Verwen hem dan met een bijzonder cadeau, gemaakt door duurzame en sociale ondernemers die zich inzetten voor een betere wereld. Wij geven 7 tips:

1| Rabauw
Proost! De biertjes van Rabauw worden gebrouwen in het Zuiden van Nederland. Door een bonte mix aan Rabauwers; mensen waarvoor het leven niet alleen een avontuur is, maar ook een uitdaging. Speciaal voor Vaderdag bieden zij bierpakketten met een persoonlijk gedicht. Je kunt kiezen uit een pakket van twee of vijf speciaalbiertjes.

2| Vanhulley
Mannenboxers met een verhaal. Gemaakt van textiel dat nog een heel (tweede) leven voor zich heeft. Je kunt zelf een overhemd insturen of een geredde stof uit de voorraad van Vanhulley kiezen. Kun je geen keuze maken? Dan biedt een cadeaukaart uitkomst!

3| De Prael
Gun je vader plezier en koop Prael bier. Speciale vaders drinken speciale biertjes van Brouwerij De Prael. Gebrouwen in een brouwerij waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Een biertje niet voldoende? Neem hem mee naar een bierproeverij in Groningen, Den Haag, Haarlem of Amsterdam.

4| Unrecorded
Mannenbasics met een schoon geweten. Unrecorded biedt biologische kleding die lang meegaat, tegen een lage maar eerlijke prijs. Zo ben je niet alleen lief voor je vader, maar ook voor het milieu!

5| Wilder Land
(On)kruidenthee voor wilde mannen. Is je vader een bezig bijtje en verdient hij het om lekker tot rust te komen? Laat je vader proeven hoe het Nederlandse wilde land smaakt. Ga bijvoorbeeld voor de ‘Offline Blend’, zodat alles even op mute gaat!

6| Studio JUX
Is het tijd dat je vader nieuwe sokken krijgt? Bij Studio JUX kun je vrolijke, volledig biologische sokken halen die letterlijk zijn voetprint verminderen.

7| Chocolatemakers
Is jouw vader wel te porren voor 'happy socks' en stoere, ambachtelijke chocolade? Chocolatemakers heeft met Toekies een duurzaam en sociaal pakket samengesteld.